Doodle Trimsalon Coya 

Gespecialiseerd in labradoodles, goldendoodles, Cobberdogs

Workshop 'Hoe trim ik mijn Doodle'.

Hoe leuk is het om uw eigen Labra of Golden Doodle te trimmen?! 

 

De band met uw hond wordt versterkt wanneer u fysiek met uw hond bezig bent. Bij deze workshop leert u de vacht en het lichaam van uw eigen hond goed kennen. Na deze workshop kunt u zelf bepalen wanneer u uw hond trimt. Dit kunt u dan in etappes doen. Bijvoorbeeld de ene dag het lijf, de volgende dag de pootjes, kop, staart en bijwerken. Wanneer u deze workshop wilt volgen, dan vertrekt u deze dag met een geheel, door u zelf, getrimde hond. 

 

Tijdens de workshop 'Hoe trim ik mijn Doodle' leert u, onder toezicht van de trimster, de tondeuse met opzetkam te hanteren. Met de effileerschaar leert u bij uw hond de Doodle Look te creëren en de hond mooi af te werken. Een leuke en zeer leerzame workshop waar u zeker baat bij zult hebben. 

 

Deze workshop start om 10.00 uur en eindigt om ca 17.00 uur. 


De prijs voor deze workshop bedraagt € 250,00 per persoon. 

Introducé zonder hond:

 

U mag en kunt een introducee meenemen, dus wanneer uw partner, uw broer, uw zus, zonder hond wilt deelnemen aan de workshop, dan is dit mogelijk. Hier worden wel kosten voor gerekend. Wanneer u een introducé mee neemt en deze komt zonder hond, dan bedragen hiervoor de kosten €120,-.

 

 Introducé met hond:

 

Stel dat u een vriendin of kennis heeft en deze heeft ook een Labra, of Golden Doodle, dan is er de mogelijkheid deze workshop samen en met beiden honden te volgen.  Wanneer u zich beiden voor dezelfde dag aanmeldt, betaalt u geen €250,-, maar €225,- per persoon. 


Wat is bij de workshop inbegrepen?

Deze workshop is inclusief, koffie, thee, een lunch met verse broodjes, naslagwerk en een traktatie voor uw hond en wordt gegeven aan maximaal 2 deelnemers. 

Belangrijk bij deze workshop is dat u uw hond gewassen en goed geborsteld (klitvrij) meeneemt.

 

U trimt uw hond met trimgereedschap waar ik ook mee werk. Alle trimgereedschappen zijn eventueel verkrijgbaar in de salon, deze kunt u voor of na de workshop ook bij mij aanschaffen en wanneer u over de aanschaf wilt nadenken, dan kunt u deze ook bestellen in onze webshop.

 

Deze workshop is bedoelt voor de Labra en Golden Doodle en wordt gegeven door een Doodle trimster.

 

 

Mocht u meer informatie willen of wilt u zich inschrijven stuur dan een email dan naar 

coyatrimsalon@gmail.com