Doodle Trimsalon Coya 

Gespecialiseerd in labradoodles, goldendoodles, Cobberdogs

huishoudelijk reglement:

Met zo veel honden in de winkel, de salon, de hondenschool en Health Center, ontkomen wij niet aan een aantal huisregels. Deze vindt u hier onder.

- Uw hond of kat dient volledig te zijn ingeënt of er moet een titerbepaling uitgevoerd zijn door een dierenarts. Uw hond of kat dient ook vlo en tekenvrij te zijn alvorens u mee kunt doen met de training. U dient het paspoort van uw (dier) tijdens de eerste afspraak/les/ kennismaking mee te nemen. Entingen moeten tijdig herhaald worden of het (dier) moet getiterd zijn op aanwezigheid van voldoende antistoffen. Dit zal jaarlijks worden nagekeken.
- Indien uw hond loops is of andere hormonale veranderingen heeft, bespreek dit met de trimster, zij kan hier adequaat naar handelen.
- Indien uw hond een ziekte heeft opgelopen dan dient u dit aan ons mede te delen, zodat wij indien nodig maatregelen kunnen treffen.
- Heb ten allen tijde plezier en heb respect voor elkaar en het materiaal.
- Het welzijn van mens en dier staat ten allen tijde voorop.
- Wij vragen u op tijd aanwezig te zijn. Indien beter voor uw hond, kunt u uw hond in de auto/bench laten tot de afspraak/les begint.
- Kinderen of mensen die u meebrengt zijn welkom. U dient er dan wel zelf voor te zorgen dat deze mensen zich aan het reglement houden.
- Wij zijn een trimsalon, dit houdt in dat u, wanneer uw hond klaar is, u ook uw hond komt ophalen. Uw hond is van harte welkom, maar wij kunnen niet als opvang dienen voor de uw hond. Er kunnen immers andere honden in de salon aanwezig zijn welke loops of ziek zijn of op een andere wijze niet bij uw hond kunnen. Dit kan dus in belang zijn van uw eigen hond. 
- Wanneer u uw hond brengt en deze zit in de vervilting, dan is dit geen probleem, wel hanteren wij €17,50 per half uur bovenop de trimprijs wanneer wij uw hond moeten ontklitten of extra lang bezig zijn met de behandeling van uw hond. Dit wordt altijd van te voren met u besproken.