Doodle Trimsalon Coya 

Gespecialiseerd in labradoodles, goldendoodles, Cobberdogs

Het trimplan

Voor sommige Doodle eigenaren is het soms een beetje prijzig om de Doodle te laten trimmen en dan het bedrag in één keer te moeten voldoen. Voor anderen is het een heel gedoe om eerst via de betaalautomaat door te rijden naar de trimsalon. Doodle Trimsalon Coya is hier op in gesprongen en heeft het "Trimplan" ontworpen. Een plan zonder poespas en waar al gebruik van wordt gemaakt door Doodle eigenaren en Doodle fokkers. 

Het plan is simpel, maar voor velen handig. Dit bleek uit onze poll welke wij hierover op Facebook plaatste. 87% van de stemmers vond dit een goed en handig plan. En het blijkt wel weer, des te simpeler het idee, des te makkelijker het plan. Stel dat u met uw Doodle gebruik zou willen maken van het Trimplan, dan neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak. 

Wat kost het plan?

De kosten zijn laag, het basis plan bestaat uit 4 trimbeurten per jaar. U vermenigvuldigd het bedrag van de trimbeurten van uw Doodle, dus maal 4, en dit bedrag deelt u door 12. 

Voorbeeld: 

Stel u heeft een mini Doodle. De kosten om uw mini Doodle 4x per jaar te laten trimmen is 4 x € 85.00 = € 340,00 totaal. Dit bedrag gedeeld door 12 maanden is per maand € 28.33,-. 

       Doodle Mini schofthoogte 35-43 cm          € 85,-

    Doodle Medium schofthoogte 44-53 cm      € 95,-
    Doodle Large schofthoogte 54-63 cm         € 105,-


Wel dient u uw Doodle zonder klitten, gewassen en geborsteld te brengen. 

Eventueel bijkomende kosten:

Mocht het klitvrij maken van de Doodle niet lukken, dan is dat geen probleem, maar eventueel meerwerk mbt ontklitten wordt apart in rekening gebracht a € 15,- euro per 30 minuten. 

Het trimplan wordt aangegaan voor minimaal een half jaar. Wanneer u uw Doodle vaker wil laten trimmen per jaar dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Wanneer u gebruik maakt van het trimplan, ontvangt u van ons iedere maand een betalingsverzoek. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Doodle Trimsalon Coya telefoonnummer 06-17238463 of via email coyatrimsalon@gmail.com.