Doodle Trimsalon Coya 

Gespecialiseerd in labradoodles, goldendoodles, Cobberdogs

Workshops

Het gezegde is 'alles valt en staat' met een goede vachtverzorging.

Workshop vachtverzorging
Uw hond is een blije hond, wanneer de vacht goed wordt onderhouden. Het is erg belangrijk dat er regelmatig geborsteld wordt en dat na het borstelen u de vacht altijd checkt met de kam of er in de vacht geen klitten meer aanwezig zijn.

Tijdens de vachtwissel, deze start rond de 8 maanden en kan tot het 2e levensjaar aanhouden, is het aan te raden om uw hond om de dag of zelfs iedere dag te borstelen. Tijdens de workshop vachtverzorging gaat u, onder toezicht en samen met de trimster, zelf aan de slag met uw hond en leert u de fijne kneepjes van de verzorging van de vacht van uw hond. 

Deze workshop is te volgen voor de Labradoodle, Barbet, Cobberdog en de Golden Doodle.
Klik hier voor meer informatie.

Workshop'Hoe trim ik mijn Doodle?'
Hoe leuk is het om uw eigen Labra of  Golden doodle te trimmen. De band tussen u en uw hond wordt hierdoor versterkt en na deze workshop kunt u zelf bepalen wanneer u uw hond trimt. Het trimmen van uw hond kunt u in delen doen. Bijvoorbeeld de ene dag het lijf en de volgende dag de poten en de rest.

Wanneer u deze workshop wilt volgen, dan vertrekt u deze dag met een geheel door u zelf getrimde Doodle. Deze workshop wordt gegeven door een gecertificeerd Doodle trimster.

Belangrijk om te weten is dat bij deze workshop uw hond is gewassen en goed geborsteld, dus klitvrij meeneemt. 

Klik hier voor meer informatie.