Doodle Trimsalon Coya 

Gespecialiseerd in labradoodles, goldendoodles, Cobberdogs

Over mij

Mijn naam is Marina Verra, doodletrimster en eigenaresse van Doodle trimsalon Coya.

 
 Ik ben de eigenaresse van Yankee, Colby, Renzo en Barney, vier Labradoodles welke onze roedel vormen. Nadat ik de workshop 'hoe trim ik mijn Doodle' en daarna een intensieve opleiding  te hebben gevolgd bij een Doodle trimster, heb ik mijn eigen Doodle trimsalon geopend. Inmiddels trim ik ruim 2 jaar alle soorten Doodle vachten, cobberdogs, Golden Doodles en waterhonden en geef advies, tips & Tricks aan mijn klanten.

Inmiddels hebben mijn partner en ik een nieuwe trimsalon gebouwd en in deze salon voorzie ik de honden van particulieren en fokkers van hun trimbeurt en tussentijdse vachtverzorging. Ook verzorg ik de workshop vachtverzorging  voor gastgezinnen van de Australische Labradoodles, dit in opdracht van de fokker. Dit vindt plaats in de trimsalon, maar ook op locatie. Uiteraard kunnen ook particulieren hondeneigenaren bij mij terecht voor diverse workshops


Ook zijn in onze trimsalon diverse vachtverzorgingsproducten aanwezig en kan ik u, uiteraard geheel vrijblijvend, voorzien van advies. Buiten de trimsalon is er ook een Coya webshop. In deze webshop kunt u thuis, op uw gemak, kijken wat u voor uw hond nodig heeft en eventueel online, via facebook, om advies vragen. Dit advies is steevast vrijblijvend. Bij ons  gaat de hond altijd voor de winst. Wij staan bekend om onze laagdrempeligheid, service, goede adviezen, en geven over het algemeen snel een reactie wanneer u via de mail, Whatsapp of Facebook een vraag stelt.
 
Bekijk gerust onze sites en bij vragen kunt u altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies op elk gebied van de hond, trimmen,  vachtverzorging, voedingsadvies, tuigjes en alle andere benodigdheden voor uw viervoeter.


Volg ons op facebook Doodle Trimsalon Coya