Doodle Trimsalon COYA
Gespecialiseerd in labra en goldendoodles

Wie ben ik


YankeeHallo.
Mijn naam is Marina Verra, doodletrimster en eigenaresse van Doodle trimsalon Coya. 

Ik ben de eigenaresse van Yankee, Colby en Renzo, drie Labradoodles welke onze roedel vormen. 

Nadat ik de opleiding heb gevolgd voor Doodle trimster, heb ik mijn eigen Doodle trimsalon geopend en all gauw dienden zich ook andere soortgelijke rassen bij mij aan. Inmiddels kunt u bij bij Coya ook terecht voor de vachtverzorging en trimbeurt van uw Cobberdog, Barbets en Golden Doodle. 


Inmiddels hebben mijn partner en ik een nieuwe trimsalon gebouwd en in deze salon voorzie ik de honden van particulieren en fokkers van hun trimbeurt en tussentijdse vachtverzorging. Ook heb ik de workshop vachtverzorging verzorgd voor gastgezinnen van de Australische Labradoodles, dit in opdracht van de fokker. Dit deed ik in de trimsalon, maar ook op locatie. Uiteraard kunnen ook particulieren hondeneigenaren bij mij terecht voor diverse workshops

Ook zijn in onze trimsalon diverse vachtverzorgingsproducten aanwezig en kan ik u, uiteraard geheel vrijblijvend, voorzien van advies. Buiten de trimsalon is er ook een Coya webshop. In deze webshop kunt u thuis, op uw gemak, kijken wat u voor uw hond nodig heeft en online, via facebook, om advies vragen. Dit advies is steevast vrijblijvend. Bij ons  gaat de hond altijd voor de winst. Wij staan bekend om onze laagdrempeligheid, service, goede adviezen, en geven over het algemeen snel een reactie wanneer u via de mail, Whatsapp of Facebook een vraag stelt.

Bekijk gerust onze sites en bij vragen kunt u altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies op elk gebied van de hond, trimmen,  vachtverzorging, voedingsadvies, tuigjes en alle andere benodigdheden voor uw viervoeter.

 

   • _MG_0049-9
    _MG_0049-9
  • _MG_0088-13
    _MG_0088-13
  • _MG_0156-1-18
    _MG_0156-1-18